Ajándékutalvány

Ajándékozz élményt utalványainkkal!

 

Kikapcsolódásra vágysz, de még nem tudod pontosan, hogy mikor érnétek rá? Szeretnéd meglepni szeretteidet egy kellemes hétvégével? Válaszd ki a kétféle ajándélutalványunk közül a hozzád illőt.

5 ház, millió élmény

Alapcsomagunkban mindent megtalálsz, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz kellhet: privát jacuzzi és spa élmény, válogatott finomságok reggelire a környék kézműves termelőitől, ingyenes bringa bérlés és elektromos autótöltés. Te csak válaszd ki, melyik stílusú házban akarjátok átélni az élményeket!

Romantikus kikapcsolódás

Ha egy igazán felejthetetlen élménnyel szeretnétek gazdagodni, a romantikus ajándékutalványunkat nektek találtuk ki. Az alapszolgáltatások mellett (privát jacuzzi és spa élmény, kézműves termelőktől reggeli, stb.) a következő extrákkal várunk: rózsaszirmokkal feldíszített szoba a romantikus hangulatért, a kedvenc borotokkal vagy pezsgőtökkel várunk előre behűtve a minibárban, valamint szív alakú lufival és kézműves csokival, hogy a hangulat még édesebb legyen.

FOLYAMAT LEÍRÁSA

  1. Válaszd ki a neked leginkább tetsző ajánlatot
  2. Rakd be az ajándékutalványt a kosárba
  3. Végül válaszd ki a fizetési módot (banki- vagy szép kártyás utalás)
Az adatok megadása után kapni fogsz egy visszaigazoló emailt, amiben megtalálod a fizetési információkat. Az ajándékutalványod vásárlása akkor lesz teljes, ha az utalásod beérkezett hozzánk. Egy foglalással 1 db utalványt tudsz megvenni, így ha többet vásárolnál, akkor mindegyiket külön tudod megvenni.

További információk

Ha az ‘5 ház, millió élmény’ ajándékutalványt választottad, fizetés után kapni fogsz egy kuponkódot. Ezt használd majd, amikor időpontot foglalsz a fizetéskor. Ha a ‘Romantikus kikapcsolódás’ utalványt választottad, kérjük keress minket telefonon, hogy egyeztethessük, mikor szeretnétek jönni. Az ajándékutalványokat a vásárlástól számított 10 hónapig használhatod fel.

Az ajándékutalványok a feltüntetett összegben használhatók fel, magasabb értékű foglalás esetén az utalványon felüli összeg fizetendő!

Ünnepnapokon az ajándékutalványok ára emelt díjas, így előfordulhat, hogy rá kell fizetni az alap utalványon feltüntetett árra.

Több, mint két éjszakára szeretnétek utalványt vásárolni? írj nekünk: info@cserszegikockak.hu