Ajándékutalvány

Ajándékozz élményt utalványainkkal!

 

Kikapcsolódásra vágysz, de még nem tudod pontosan, hogy mikor érnétek rá? Szeretnéd meglepni szeretteidet egy kellemes hétvégével? Válaszd ki a kétféle ajándélutalványunk közül a hozzád illőt.

5 ház, millió élmény

Alapcsomagunkban mindent megtalálsz, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz kellhet: privát jacuzzi és spa élmény, válogatott finomságok reggelire a környék kézműves termelőitől, ingyenes bringa bérlés és elektromos autótöltés. Te csak válaszd ki, melyik stílusú házban akarjátok átélni az élményeket!

Romantikus kikapcsolódás

Ha egy igazán felejthetetlen élménnyel szeretnétek gazdagodni, a romantikus ajándékutalványunkat nektek találtuk ki. Az alapszolgáltatások mellett (privát jacuzzi és spa élmény, kézműves termelőktől reggeli, stb.) a következő extrákkal várunk: rózsaszirmokkal feldíszített szoba a romantikus hangulatért, a kedvenc borotokkal vagy pezsgőtökkel várunk előre behűtve a minibárban, valamint szív alakú lufival és kézműves csokival, hogy a hangulat még édesebb legyen.

VÁSÁRLÁSI FOLYAMAT

  1. Válaszd ki a neked leginkább tetsző ajánlatot
  2. Rakd be az ajándékutalványt a kosárba
  3. Végül válaszd ki a fizetési módot (banki- vagy szép kártyás utalás)
  4. Ha van kuponkódot, itt tudod felhasználni

Az adatok megadása után kapni fogsz egy visszaigazoló emailt, amiben megtalálod a fizetési információkat. Az ajándékutalványod vásárlása akkor lesz teljes, ha az utalásod beérkezett hozzánk.
Egy foglalással 1 db utalványt tudsz megvenni, így további utalványok vásárlását, külön-külön tudod megtenni.

Az ajándékutalványokat a vásárlástól számított 10 hónapig használhatod fel.

Az ajándékutalványok a feltüntetett összegben használhatók fel, magasabb értékű foglalás esetén az utalványon felüli összeg fizetendő! Pl.: Ha hétköznapos utalványt vásároltál és hétvégi napokat foglalsz.

Bizonyos ünnepnapokon nem tudod felhasználni az ajándékutalványokat, csak extra díj ellenében. A pontos dátumok listáját itt éred el.

Több, mint két éjszakára szeretnétek utalványt vásárolni?
írj nekünk: info@cserszegikockak.hu