Gyakori
kérdesek

Koronavírus információk

A korona vírus miatti intézkedéseink:

  • – A házakban minden vendég távozása után, fertőtlenítőszeres ködöt képzünk, egy hideg köd generátorral, mely a ház összes felületére rászáll, ezzel kórházi szintű fertőtlenítést hajtunk végre. A felületeket, és konyhai eszközöket fertőtlenítőszerrel tisztítjuk meg.- A mosogatószert és kézmosó szappant is fertőtlenítőszeresre cseréltük minden házunkban.- A jakuzzi vizét – mint eddig is, most is – minden vendégváltásnál lecseréljük, és klóros illetve ózonos fertőtlenítő szert alkalmazunk a víz kezelésére.- A természetes napozóteraszunk az egyetlen közösségi terünk, így a lehető legbiztonságosabb használat érdekében a megfelelő távolságok betartását kérjük vendégeinktől.

– Kollégánk érkezéskor eligazítja Önöket és átadja a házat használatra.

Télen is működik a jakuzzi?

Igen, a pezsgőmedencék egész évben 36-40 °C fokon üzemelnek.

Minden háznak saját jakuzzija van?

Igen, minden háznak privát saját használatú jakuzzija van.

Ingyenes a parkolás?

Minden vendégünk részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Minden háznak saját infraszaunája van?

Igen, minden háznak privát saját használatú infraszaunája van.

Mikor lehet érkezni?

A szállást 15 órától tudjuk átadni.

Meddig kell elhagyni a szálláshelyet?

A távozási napon 10 óráig kell elhagyni a szállást, hogy a következő érkező vendégek részére biztosítani tudjuk a megfelelően előkészített házakat.

Foglalás lemondásának feltételei

Az alábbi feltételek a cserszegikockak.hu oldalon leadott foglalásokra vonatkoznak! A foglalásod díjmentesen lemondhatod az érkezés előtti 30. napig. 29-14 napon belül az összeg 50%-a, míg 13 nappal a foglalási időpont kezdete előtt a foglalás teljes összege kerül levonásra. Lemondási szándékod minden esetben csak írásban tudjuk elfogadni az info@cserszegikockak.hu e-mail címen. Más oldalon keresztül leadott foglalások lemondásának feltételeit az adott oldalon tudod ellenőrizni (booking.com, szallas.hu, airbnb.com …stb)

Lehet SZÉP kártyával fizetni?

Igen, SZÉP-kártya elfogadóhely vagyunk.

Lehet-e kisállatot vinni a szálláshelyre?

Az épületek sajátos kialakítása miatt sajnos nem tudunk helyet biztosítani állatok részére.