Házak

Egy család álma, nekünk a környék, Cserszegi Kockák.

A Cserszegi Kockák egy kis családi vállalkozás, aminek ötlete a külföldi nyaralásaink során fogant meg a fejünkben. Szeretünk utazni, világot látni, szeretjük az élményekben gazdag szállásokat – mi lenne, ha mi is adnánk valami maradandót az embereknek?

Gazdag erdők, végeláthatatlan szőlőföldek, a kéktúra kacskaringós ösvényei, frissítő tavak a pihenni vágyóknak – ezt mind adja az ide látogatóknak Cserszegtomaj közvetlen környezete. Ezért álmodtunk meg 5 különböző házat, hogy ki-ki megtalálhassa a pihenéséhez leginkább illő szállást.

ERDEI

A környék erdői inspirálták. Természetes hatású, modern kabin jellegű. Még egy általunk készített gerendaágyat is elhelyeztünk benne. Ti is kipróbálnátok?

BOROS

Akár az ablakból is csodálható széttagolt dombok dűlői
a Pannon táj és a Zalai borvidék, ezek ihlették a Boros házunkat.

NATÚR

Természet inspirálta, egy család építette. Ezt a házunkat a natúra szeretete, színei és közelsége jegyében hoztuk létre. Ki ne szeretne a fák lombkorona szintjén reggelizni?

BALATONOS

Belterét a számunkra létező legkedvesebb tóról mintáztuk. A teljes Balaton élményhez még egy evezőlapátos ágyat is készítettünk!

 

Hegyvidéki

Ezen házunkat a minket körülvevő hegységek közelsége ihlette. Az általunk készített öreg körtefa csillár,
a márványkövek, a tujafából készült asztal, mind a természet és a modern dizájn harmóniáját mintázzák, melegséget árasztva minden sarokból.

Nehéz a döntés, melyik házban pihenjetek? Megértjük

Ha egy igazi kulináris hétvégére vágytok, Cserszegtomaj kiváló helyi boraiban nem fogtok csalódni: bekuckózós estékre a Cserszegi Fűszerest, hosszú, fülledt délutánokra a Rozé fruskát ajánljuk természetesen a tökéletes hőmérsékletre behűtve. 

Indítsd a napot a környék kézműves termelőinek finomságaiból összeállított reggelinkkel: Attila ropogósan friss péksütijei, Mari néni lekvárjai, mézkavalkád Jutkáéktól no meg Robi kézműves sajtjai Reziből ez mind-mind reggelente a házatok elé készített kosárban fog várni Rátok! 

Elektromos autóval jönnétek? Csak parkolj le a Kockátok mellé és reggel feltöltve várja majd, hogy bebarangoljátok Cserszeg környékét: A Balaton mindössze 10 perc tőlünk, de ha a másik irányba indulnátok el, Hévíz is csak 12 perc. Nem csak autódat, de kerékpárjaitokat is fel tudjátok nálunk tölteni: tekerjetek el a Keszthelyi-hegység legszebb kilátóihoz, guruljatok le egy fagyira Gyenesbe, vagy csak csodáljátok meg a Rezi várról nyíló páratlan kilátást a Zalai dombságra.

queen size bed

Kártyás Belépés

minibár

tv

Reggeli

wi-fi

Konyha

Elektromos autó töltő

Klimatizált

Elektromos kerékpár töltő